Predsjednik Skupštine grada Banjaluka

Ilić: Kroz realokaciju riješiti višemjesečni problem

  • Извор: СРНА
  • 25.10.2022. 15:46

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je da očekuje da će se kroz realokaciju budžetskih sredstava danas riješiti višemjesečni problem povećanja plata koje su zahtijevali radnici Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka.

"Drago mi je što je došlo do konsenzusa gradske administracije i ovog preduzeća. Danas ćemo kroz ovu realokaciju odobriti ta sredstva, te će radnici u naredna tri mjeseca imati povećanje plata koje su zahtijevali", rekao je Ilić novinarima u toku skupštinske pauze.

On smatra da bi blokada grada na način da se zatvore vrtići i inat pojedinca u gradskoj upravi doveli do ozbiljnog problema, te da treba uložiti napore da do toga ne dođe.

Ilić je naveo da odbornici mogu da budu zadovoljni načinom na koji je proticala današnja diskusija o tačkama koje su na dnevnom redu, a koje se u velikom broju odnose na regulacione planove, odluke o dodjeli poslovnih prostora u zakup određenim subjektima.

"Očekuje nas još oko 15 tačaka dnevnog reda, te sam siguran da ćemo dnevni red danas iscrpiti u potpunosti", rekao je Ilić.

Kada je riječ o regulacionom planu dijela zemljišta kod nekadašnjeg Kina "Kozara", Ilić je napomenuo da to nije dokument koji se može usvojiti preko noći, nego dokument koji i po nekoliko puta dolazi na dnevni red sjednice Skupštine Grada.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.