ПДП

"Бањалука" посвађала саборце, Црнадак поручио Станивуковићу: Тако је када паре ударе у главу

  • Извор: АТВ
  • 19.02.2024. 12:22

До прије нешто више од годину сједили за истим столом са истим циљем, а данас више нико никога не може да гледа очима, тако се најбоље може описати тренутно стање опозиције у Српској.

Да ствар буде гора, свака опозициона странка у Српској, сада би да да свог кандидата за предстојеће локалне изборе, бар када је у питању највећи град Српске.

Када је у питању Народни фронт, Тривићка би "ишла" као кандидат испред те политичке опције, мада, "кеца у рукаву" има и лидер Листе за правду и ред, Небојша Вукановић, али о именима није јавно говорио.

Међутим, највећа борба траје унутар ПДП-а.

Драшко Станивуковић тврди да ће бити кандидат те странке за градоначелника Бањалуке, али се његове колеге не слажу с тим, бар када је у питању Игор Црнадак.

Актуелни градоначелник Бањалуке и предсједник Градског одбора ПДП-а, јуче је поручио да има подршку странке и да ће опет бити кандидат, те да га "не брину кокодакања оних који не мисле добро партији".

Убрзо је стигао одговор потпредсједника ПДП-а, Игора Црнатка.

Црнадак на то одговара да се никада у историји ПДП-а није догодило да један члан Предсједништва каже другом да кокодаче - све до јуче.

"Тако је то кад паре ударе у главу, а нервоза и бахатост надјачају пристојност и културно понашање", поручује Црнадак.

Подсјећамо, мишљење потпредсједника ПДП-а Игора Црнатка и Милка Грмуше странци изгледа и није битно. Они чине све да спријече кандидатуру Драшка Станивуковића за градоначелника Бањалуке.

Међутим, предсједник те странке Бранислав Бореновић, на сједници Предсједништва Градског одбора ПДП-а нагласио је да Станивуковић има његову подршку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.