Пометња

Ко је власт, а ко опозиција у Бањалуци?

  • Извор: АТВ
  • 12.01.2024. 20:25

Дешавања у бањалучкој Скупштини направила су праву пометњу. Ко је за шта гласао, ко је шта подржао, ко је власт ко опозиција - главна су питања.

Одговоре да да прва је пожурила Јелена Тривић. Свог бившег саборца Драшка Станивуковића сврстала је у редове СНСД-а. А доскорашњег страначког шефа Бранислава Бореновића питала када потписује коалицију са владајућом странком. 

"Сада је свима јасно да ће Драшко Станивуковић бити СНСД-ов кандидат за градоначелника. Предлажем му да одмах сутра потпише СНСД-ову чланску карту“, каже лидер Народног фронта Јелена Тривић. 

Окупирана је мојим ликом и дјелом, одговара јој Драшко Станивуковић. Каже, толико је заслијепљена са њим и Додиком, да од тога не види ни Бањалуку ни Републику Српску. Савјетује јој да се мало више политички надограђује. 

"Не бих имао проблем да она буде поред мене, ми се усликамо, формално-правно, ја знам шта она мисли о мени. Знате, некада је проблем код професора и доктора у политици што они мисле да је диплома све, све на свијету, у политици игра неки други кец“, каже градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и додаје:

"Нит' је власт нит' има политичку обавезу, ни  вамо ни тамо, а направила је политичку ситуацију да ни са СДС-ом није добра, ни са Небојшом Вукановићем, ПДП је давно она лично отписала иако ми нисмо та врата затварали“. 

Неће ПДП, него она у коалицију с обзиром на то да само Јелена Тривић усрећује СНСД, поручује јој и Бранислав Бореновић.

"Још јој нису рекли, али једино она већ дуже времена усрећује Додиков режим. Е, да, за разлику од ње ми га цијепамо, рушимо и чинимо нервозним“, каже предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић. 

Ко кога цијепа, руши и чини нервозним најбоље се види из комуникације и односа некадашњих страначких колега и сабораца. Постали су љути противници и највећи међусобни критичари. За то вријеме у владајућој колацији ћуте.

Пратите нас и путем Вибера