Milivoje Nović

Fotografije Draška i Tanje objavio biznismen osuđivan zbog maloljetničke prostitucije

  • Извор: АТВ
  • 24.01.2022. 10:44

Kontroverzni derventski biznismen Milivoje Nović, ranije osuđivan zbog maloljetničke prostitucije, na svom Facebook profilu objavio je zajedničku fotografiju njegovog sina Branislava Novića, pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Inače, Tanja Savić imala je u subotu nastup u jednom banjalučkom klubu, a fotografija potvrđuje da je Stanivuković prije tog nastupa večerao sa pjevačicom i njezinom ekipom u jednom banjalučkom restoranu.

Mediji u Srbiji i Republici Srpskoj prethodno su često spekulisali o bliskim odnosima pjevačice i gradonačelnika Banjaluke.

Te glasine do sada oni nisu potvrdili, osim što su naveli da se samo poznaju.

Podsjećamo, Milivoje i Branislav Nović su prije desetak godina osuđeni za trgovinu ljudima i organizovanje maloljetničke prostitucije u "slučaju Derventa", a tada je Apelaciono vijeće Suda BiH preinačilo prvostepenu presudu i izreklo petorostruko veće kazne četvorici osuđenih u pomenutom predmetu.

Biznismenima Milivoju Noviću i Čedi Markeliću kazna je povećana sa jedne na šest godina zatvora, a Branislavu Noviću sa jedne na pet godina i šest mjeseci, dok je Slaviši Vukoviću kazna povećana sa četiri godine i šest mjeseci na sedam godina zatvora.

Ovakvu presuda izrečena je poslije žalbe Tužilaštva BiH na prvostepenu presudu 26. maja 2010. godine

Slučaj je otkriven kada su tri maloljetnice sa područja Dervente, I. M. (17) Đ. B. (17), I. S. (17), prijavile da su prisiljavane na prostituciju.

(Foto: Facebook / Mile Nović)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)