Директор Техничке школе

Куваља одговорио Станивуковићу

  • Извор: АТВ
  • 12.11.2023. 12:00

На основу објаве Драшка Станивуковића на Фејсбуку, Владимир Kуваља је поручио „као човјек и директор Техничке Школе нисам могао да не реагујем на низ ваших недослиједности у тексту који сте објавили“.

– У овој објави опет се бавите стварима за које нисте надлежни алудирајући на мој живот и са чиме ја треба да се бавим у слободно вријеме, што не доликује функцији коју обављате. Да сам у праву потврђујете и сами Ви истичући да ћемо заједно нешто урадити, а претходно нам шаљете одбијенице по свим молбама, затварате учионице и сами себе демантујете. Да ли је надлежност некога другог била у смислу рјешавања насталих проблема или опет покушавате пребацити одговорност на некога другог очигледно ни Ви сами то не знате. Да ли ће те се издигнути или не то ви процијените јер у ситуацији у коју смо дошли Ви сте нас довели, па сада видите када је вријеме да покушате да се издигнете. Случај је изполитизован оног тренутка када сте Ви обећали пред мојим ученицима, наставницима и родитељима санацију крова, зашта сте добили бројне симпатије и одушевљење присутних, а нама вјеру и постицај да идемо напријед још боље, а умјесто тога добили смо црвену траку – рекао је Kуваља.

Kад је у питању обављање посла као директора школе и бриге о њој, Kуваља истиче да је то „неупитан, одговоран, предан и посвећен јасном циљу, а то је добробит за ученике и будућност Бањалуке и Републике Српске јер због тога и постојимо“.

Моје тврдње оправдавају моја дјела која су видљива и нису потребна бити изложена политичком маркетингу – рекао је Kуваља.

Нисмо ни слутили да ћемо говорећи истину поткрепљену чињеницама бити стављени у контекст Ваших политичких игара – закључио је Kуваља.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм