Одржан састанак

Најављена опсада Градске управе у четвртак

  • 23.01.2024. 22:18

У случају да буде сазвана сједница Скупштине града Бањалука без СНСД-а и предсједника Скупштине града Бањалука, подићи ће се борци, сви чланови и симпатизери СНСД-а и позвати грађане да изврше блокаду Бањалуке и свима ставе до знања да “граница постоји” и у Бањалуци, да се ту брани Српска, јер ако се ту не брани, не треба ни код Јајца.

Закључак је ово данашњег састанка свих структура Градског одбора СНСД-а, одржаног на иницијативу Савјета за борачка питања и предсједника Градског одбора СНСД-а Бањалука Владе Ђајића.

Састанак је одржан у просторијама Градског одбора СНСД-а Бањалука, а присуствовали су и предсједници мјесних одбора, функционери СНСД-а из Бањалуке, одборници, посланици, представници Актива жена СНДС-а Бањалука, Удружења пензионера СНСД-а Бањалука и Актива младих СНСД-а Бањалука.

Састанак је, како се наводи из бањалучког СНСД-а, одржан с циљем да се уведе ред и закон у функционисању Града Бањалука јер, како су борци истакли, “нису се борили за безакоње и кривичне радње које се дешавају у Градској управи од стране градоначелника и појединих одборника”, преноси Бањалука.нет.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић након састанка поручио је да су у овој странци добили најаву да ће крња Скупштина, без СНСД-а, предсједника Скупштине и потпредсједника заказати ванредну сједницу на којој желе да усвоје ребаланс, иако су сви, како наглашава, свјесни да је то кривично дјело и да послије 1. јануара нема усвајања ребаланса.

“Ово безакоње се неће толерисати и непоштовање закона не може донијети добро, ни развоју Републике Српске, ни града, ни будућности наше дјеце, а ово је очигледно кршење закона. Борци су истовремено позвали одборнике, градоначелника, тужилаштво и полицију да раде свој посао и да ће они морати да примијене све мјере да онемогуће даљу криминализацију Бањалуке”, закључује Ђајић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм