Banjaluka

Najbolje izgotivi TVOJ BURAZ ZAPP

  • Извор: ПР
  • 06.04.2023. 14:55

Banjalučani su prvo strpljivo čekali da saznaju ko i šta se krije iza intrigantnih slogana na brojnim bilbord lokacijama, digitalnim platformama i medijima, a koje plasira takozvani BURAZ, koji nas, bar prema onome što nam je pomalo samouvjereno rekao, veoma dobro poznaje i da je baš on taj naš AS u rukavu za dobro uživanje.

Preokret vrijedan pažnje desio se kada se uz poruke od one krovne 'TVOJ BURAZ', preko dopadljivih 'UPADAM K’O SJEKIRA U MED', 'PLEŠEM KAKO SVIRAŠ', 'SA MNOM PRŠTI PERJE', 'NA BRZOM SAM BIRANJU', pa sve do 'ZNAM ŠTA ŽELIŠ', 'NEMA DA ME NEMA', 'SAMO ŠTO NISAM', 'UVIJEK MOGU', 'KAD GOD HOĆEŠ', 'KAKO TI KAŽEŠ' - pojavio ni manje ni više nego ZEC. 

Svi su s pravom ponovo pomislili da se radi o dobroj i drugačijoj teaser kampanji u našem gradu, ali i dalje je još odzvanjalo samo pitanje - ko je ZEC koji nam se samouvjereno smiješi, gdje god da pogledamo? Šta on predstavlja? Da li je on taj NAŠ BURAZ?

I dočekali su da saznaju da je teaser kampanja izrazito modernog i atraktivnog pristupa otkrila novi brand na banjalučkom tržištu - ZAPP dostavu - najbržu, najpovoljniju i najpouzdaniju dostavu u gradu. 

To možete i provjeriti i BURAZA zaista staviti na test - preuzmite njihovu besplatnu aplikaciju na Google Play i App Store i uživajte u sjajnoj ponudi dostave hrane i ostalih proizvoda i prepustite BURAZU ZAPP-u da vas najbolje, kako bi on rekao, izgotivi. 

A BURAZA zapratite na društvenim mrežama @tvoj_buraz gdje će vas obavještavati o svim specijalnim ponudama, aktivnostima i pogodnostima koje će vas sigurno maksimalno zanimati.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм