Бањалука

Након шест сати састанчења Бореновић се огласио о кандидатима и стању у ПДП-у

  • Извор: Агенције
  • 22.02.2024. 23:03

Руководство ПДП ће у наредним данима изаћи у јавност са јасним и јединственим ставом по питању кандидатуре за најважнију функцију у Бањалуци.

Написао је ово на друштвеним мрежама лидер ПДП, Бранислав Бореновић након данашње маратонске сједнице Предсједништва странке која је трајала дуже од шест часова.

Бореновић тврди, упркос варницама које су у странци сијевале претходних дана, да је ПДП “чврст, снажан и одлучан у даљој афирмацији својих политика, резултата и будућих побједа”.

"На бази закључка Предсједништва ПДП, руководство странке ће у наредним данима изаћи у јавност са јасним и јединственим ставом по питању кандидатуре за најважнију функцију у Бањалуци након чега очекујемо подршку и осталих политичких субјеката, јер ПДП својом снагом и оствареним резултатима то и заслужује", написао је Бореновић.

Додао је да ће у складу са редовном динамиком, “у данима и седмицама које су пред њима изаћи и са именима кандидата за локалне изборе, за све листе уважавајући партијску структуру, мјесне, општинске, градске одборе и руководство”.


Слијепи младић из БиХ остварио снове и постао магистар наука

Слијепи младић из БиХ остварио снове и постао магистар наука

Подсјећамо, претходних дана ПДП је био у центру препуцавања Драшка Станивуковића, са једне, и Игора Црнатка и Милка Грмуше са друге стране.

Станивуковић је изјавио да је добио једногласну подршку за кандидатуру, док су Грмуша и Црнадак убрзо те ријечи демантовали.

Препуцавања Станивуковића и Црнатка наставила су се и у наредним данима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм