Бањалука

Након шест сати састанчења Бореновић се огласио о кандидатима и стању у ПДП-у

 • Извор: Агенције
 • 22.02.2024. 23:03

Руководство ПДП ће у наредним данима изаћи у јавност са јасним и јединственим ставом по питању кандидатуре за најважнију функцију у Бањалуци.

Написао је ово на друштвеним мрежама лидер ПДП, Бранислав Бореновић након данашње маратонске сједнице Предсједништва странке која је трајала дуже од шест часова.

Бореновић тврди, упркос варницама које су у странци сијевале претходних дана, да је ПДП “чврст, снажан и одлучан у даљој афирмацији својих политика, резултата и будућих побједа”.

"На бази закључка Предсједништва ПДП, руководство странке ће у наредним данима изаћи у јавност са јасним и јединственим ставом по питању кандидатуре за најважнију функцију у Бањалуци након чега очекујемо подршку и осталих политичких субјеката, јер ПДП својом снагом и оствареним резултатима то и заслужује", написао је Бореновић.

Додао је да ће у складу са редовном динамиком, “у данима и седмицама које су пред њима изаћи и са именима кандидата за локалне изборе, за све листе уважавајући партијску структуру, мјесне, општинске, градске одборе и руководство”.


Слијепи младић из БиХ остварио снове и постао магистар наука

Слијепи младић из БиХ остварио снове и постао магистар наука

Подсјећамо, претходних дана ПДП је био у центру препуцавања Драшка Станивуковића, са једне, и Игора Црнатка и Милка Грмуше са друге стране.

Станивуковић је изјавио да је добио једногласну подршку за кандидатуру, док су Грмуша и Црнадак убрзо те ријечи демантовали.

Препуцавања Станивуковића и Црнатка наставила су се и у наредним данима.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

  ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.