Brojne manifestacije

Nedjelja djeteta u Banjaluci

  • 28.09.2018. 10:11

Brojnim manifestacijama od 1. do 7. oktobra u Banjaluci će biti obilježena Nedjelja djeteta, kao i u većini evropskih zemalja sa ciljem da se promovišu osnovni ciljevi Konvencije UN o pravima djeteta.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić u ponedjeljak, 1. oktobra, uručiće ključeve grada najmlađim sugrađanima koji će simbolično upravljati gradom u narednih sedam dana. 

Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u utorak, 2. oktobra, na Trgu Krajine postaviće izložbeno-prodajni štand na kojem će mališani prodavati svoje radove, saopšteno je iz Gradske uprave. 

Za mališane iz vrtića "Bubamara" za četvrtak, 4. oktobar, najavljen je prijem u Gradskoj upravi. 

Udruženje "Sva djeca svijeta", uz podršku grada, organizovaće u utorak promociju dječijih prava na Trgu Krajine, a za četvrtak u atrijumu Gradske uprave najavljena je izložba dječijih radova i zabavni program, kao i radionica u hotelu "Fortuna". 

Iz Gradske uprave navode da se sva djeca Banjaluke pripremaju da obilježe nedjelju dječijih prava na sebi svojstven način, uglavnom zabavnim programom koji pripremaju u svojim školama i vrtićima.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.