Maturanti

Neobičan prizor u centru Banjaluke: Mladići zasjeli i cugaju nasred pješačkog!

  • Извор: БЛ портал
  • 17.05.2023. 14:55

Prizor koji je šokirao, ali i zabrinuo mnogobrojne stanovnike Banjaluke zabilježen je danas u strogom centru Banjaluke.

Naime, trojica mladića, slobodno možemo reći, previše su se opustili. Kafanu su “prebacili” na ulicu, pa zasjeli nasred pješačkog prelaza na raskrsnici ulica Vase Pelagića i Bana dr Todora Lazarevića i “časte se alkoholom”.

Ono što je još neobičnije u ovoj priči je da je trojac za ovaj svoj pomalo rizičan potez obezbijedio i stolice. Vozači koji su u tom trenutku prolazili ovom dionicom nisu mogli da sakriju čuđenje zbog onoga što su vidjeli. Neko se brže-bolje uhvatio i telefona te “okom” kamere ovjekovječio scenu koja se odigravala pored zgrade Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Sagovornici BL portala priznaju da su pomalo šokirani, ali, s druge strane, i ne previše iznenađeni onim što vide. S obzirom na to šta se sve danas dešava ovo je, smatraju, samo “kap u moru”.

“Vjerovatno su u pitanju maturanti. Previše su popili, pa su sebi dali i previše oduška u činjenju gluposti. Nije sporno da malo popiju, pjevaju, igraju, ali baš da sjede nasred pješačkog prelaza u samom centru Banjaluke, e to baš nije u redu. Prije svega “u torbu” su stavili svoje glave. Rizikuju svoje živote, da ne pričamo koliko, sasvim sigurno, nerviraju vozače”, kaže naš sagovornik.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови: