Posjeta "Mozaiku prijateljstva"

Ninković: Istitucionalno riješiti problem najugroženije kategorije građana

  • Извор: СРНА
  • 08.03.2023. 16:00

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković rekao je prilikom današnje posjete javnoj kuhinji "Mozaik ljubavi" da treba institucionalno pokušati riješiti problem najugroženije kategorije građana.

"U ovoj godini u okviru budžeta grada Banjaluke nastojaćemo da obezbijedimo veća izdvajanja za ove kategorije građana čiji problem je, osim hrane, i rješavanje stambenog pitanja i plaćanja režija", rekao je Ninković, koji je sa predsjednikom Gradskog odbora SNSD-a Vladom Đajićem prisustvovao svečanom ručku u javnoj kuhinji "Mozaik ljubavi" za koji su obezbijedili sredstva, kao i cvijeće za dame.

Đajić je pozvao stanovnike Banjaluke i Republike Srpske da doniraju sredstva za rad ove javne kuhinje, koja svaki dan obezbjeđuje besplatne obroke za najugroženije Banjalučane i naglasio da ova kuhinja svaki dan čini nemoguće.

Đajić je potvrdio da će nastaviti da pomaže rad ove kuhinje, a da će u maju o njegovom i trošku grada Banjaluka biti organizovan izlet u Mlinsku rijeku kod Čelinca za sve korisnike javne kuhinje "Mozaik ljubavi".