Obustava saobraćaja na putu Bočac – Agino selo

  • 09.06.2020. 07:15

U utorak i srijedu, 9. i 10. juna 2020. godine, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila osim za autobuse javnog prigradskog prevoza na putu Bočac – Agino selo.

Saobraćaj će biti obustavljen na dvije dionice – u Bočcu kod škole, te između autobuskih stajališta "Grbavac" i "Ilijaš", a zbog asfaltiranja puta koje će izvoditi preduzeće "Niskogradnja Marjanović"", rečeno je u Odjeljenju za saobraća ji puteve.

Za vrijeme obustave saobraćaja, biće omogućen prolazak za autobuse javnog prevoza putnika na prigradskoj liniji Banja Luka – Bočac- Agino selo, a druga vozila će se preusmjeriti na alternativne pravce. Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

"Regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije, a sve učesnike u saobraćaju molimo za oprez i razumijevanje", zaključili su iz nadležnog odjeljenja.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм