Dolazo delegacija Srbije

Obustava saobraćaja u Banjaluci danas i sutra, pogledajte u kojim ulicama

 • Извор: АТВ
 • 03.08.2023. 08:12

U Banjaluci će danas i sutra biti na snazi sukcesivna obustava saobraćaja zbog obilježavanja Dana sjećanja na stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“.

Sukcesivna obustava saobraćaja za sva motorna vozila planirana je danas u vremenskom periodu od 16,00 do 17,00 i 20,00 do 21,00 časova i  sutra u periodu od 15,00 do 16,00 časova na putu registrovanom za saobraćaj motornih vozila, na magistralnom putu M1 101, u ulici Krajiških brigada, u Ulici Ranka Šipke, u Ulici Vuka Karadžića, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića i dijelu ulice Olimpijskih pobjednika.

“U cilju bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače da u navedenim vremenskim intervalima koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja  ili zastoja u saobraćaju”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz PU Banjaluka podsjećaju da će obilježavanju progona Srba u akciiji “Oluja” prisustvovati najviši politički zvaničnici Republike Srpske i Republike Srbije kao i najviši vjerski predstavnici Srpske pravoslavne crkve.

Pogledajte u kojim prijedorskim ulicima će u petak biti zabranjen saobraćaj i rad objekata

Pogledajte u kojim prijedorskim ulicima će u petak biti zabranjen saobraćaj i rad objekata

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj posjeti Republici Srpskoj 3. i 4. avgusta, tokom koje će prisustvovati Savjetu za saradnju Srbije i Republike Srpske, kao i obilježavanju Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u Pogromu "Oluja", hrvatskoj vojno-policijskoj akciji 1995. godine.

Posjeta počinje danas u 17.00 časova kada je predviđen obilazak novoizgrađenog vrtića u Srpcu. Drugog dana posjete, 4. avgusta, u 10.00 časova predviđen je sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Dodik i Vučić u petak kod spomen-obilježja žrtvama na Petrovačkoj cesti

Dodik i Vučić u petak kod spomen-obilježja žrtvama na Petrovačkoj cesti

Za 11.30 časova planirana je sjednica Savjeta za saradnju Srbije i Republike Srpske, a u 12.35 časova izjave za medije Vučića i Dodika.

Istog dana poslije podne, u 17.15 časova, predviđeno je polaganje vijenaca na spomen-obilježje na Petrovačkoj cesti.

U 19.00 časova u Prijedoru počinje obilježavanje Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u Pogromu "Oluja".

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.