Од 12. до 14. јуна

Обустава саобраћаја у центру Бањалуке због обиљежавања Спасовдана

  • Извор: АТВ
  • 13.06.2024. 07:01

Због обиљежавања славе града Бањалука Спасовдан доћи до обуставе саобраћаја у самом центру града од 12. до 14. јуна, саопштено је из Одјељења за саобраћај и путеве у Градској управи.

Саобраћај ће бити обустављен у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Алеје светог Саве до Улице Марије Бурсаћ, због одржавања манифестације „Спасовдански дани“  и то:

-12. јуна од 19.45 до 22.00 часа,

-13. јуна од 10.30 до 12.00 часова и од 18.30 до 21.00 час и

-14. јуна од 18.45 до 21.00 час.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од алеја Светог Саве до Булевара цара Душана, биће извршено преусмјеравање аутобуса из смјера сјевера из Улице Краља Петра I Карађорђевића десно улицама Вука Караџића, Ранка Шипке, лијево на транзит до кружног тока, Булеваром цара Душана и даље регистрованом трасом, а у супротном смјеру аутобуси саобраћају регистрованом трасом, односно улицама Книнска, Видовданска и даље постојећом трасом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица Министарства унутрашњих послова Републике Српске, кажу у надлежном Одјељењу.

Моле учеснике у саобраћају на опрез и разумијевање.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: