Zbog održavanja manifestacije

Obustava saobraćaja za vikend u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 25.05.2023. 19:12

Zbog održavanja manifestacije drugog po redu „Banjalučkog karnevala“ tokom vikenda doći će do obustave saobraćaja u centru Banjaluke.

Obustava će se odvijati u slejdećim ulicama i terminima:

- u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice (dio ulice ispred Gradske uprave i šetališta) dana 27. maja u vremenu od 15.00 do 23.00 časa,

- u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice (dio ulice ispred Gradske uprave i šetališta), dana 28. maja u vremenu od 10.00 do 17.00 časa.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do aleje Svetog Save, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa na Bulevar cara Dušana, te u ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve mole sve učesnike u saobraćaju za dodatni oprez i razumijevanje.