ATV

Ускоро и премјештање надстрешница

Ово су нове трасе градских аутобуса у Бањалуци

  • Извор: Српскаинфо
  • 17.11.2023. 07:44

Нови једносмјерни саобраћај направио је поприличну пометњу код возача, али и код Бањалучана који користе градски превоз и возача аутобуса. Наиме, нека аутобуска стајалишта на која су људи навикли да стоје у центру града промијенила су своју локацију.

Тако аутобуси који су саобраћали кроз Краља Петра Првог Карађорђевића и ишли према Влади Републике Српске, сада саобраћају дуж улица Книнска-Видовданска-Првог крајишког корпуса и настављају пут према парку Младен Стојановић.

Из Града Бањалука су за Српскаинфо рекли да су у складу са новим режимом саобраћаја дијелом измијењене и трасе аутобуских линија, те у вези с тим и елементи линија, укључујући и формирање нових аутобуских стајалишта.

“Наиме, формирана су два аутобуска стајалишта и то Парк 'Петар Кочић' који је пандан стајалишту код РК 'Боска' и стајалиште код Народне Скупштине Републике Српске у Видовданској улици, које пандан претходном стајалишту Архива Републике Српске/Фабрика дувана”, истакли су они.

Овим измјенама је предвиђено да сви путници који су користили стајалиште код РК “Боска” сада користе стајалиште код Парка “Петар Кочић”, односно они који су користили стајалиште код Архива Републике Српске сад користе стајалиште код Скупштине.

“У наредним данима биће извршено пребацивање и надстрешница и опремање стајалишта додатним елементима”, рекли су из Града Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм