Mobing

PDP tjerao zaposlene u institucijama grada da dolaze na stranačke skupove

  • Извор: АТВ
  • 24.02.2022. 19:20

Članovi PDP su vršili pritisak pred izbore za Savjete mjesnih zajednica, i to na zaposlene u institucijama grada Banjaluke.

Tjerali su ih da dolaze na razne stranačke skupove, tvrdi odbornik Saša Lazić. U toku aktuelnog čaša skupštinskog zasjedanja bio je nedvosmislen. 

"S druge strane imamo situaciju u Astoriji kada je PDP i tu u jednom javnom preduzeću ljude skoro tjerao i govorio da moraju dolaziti na skup. Jel to promjena, jesam li ja to podržao?", kaže Saša Lazić, odbornik pokreta "Banjaluka zove" u Skupštini grada Banjaluka.

Nakon skupštinske pauze, lopta je spuštena. Iza zatvorenih vrata je tokom pauze, tvrde pojedini odbornici, bilo i galame, pa je Lazić odjednom promijenio ploču. Do te mjere da su mu novinari postali krivi za ono što je sam izjavio, ali i što smo tražili reakciju iz drugog tabora. Nije se libio i da opsuje, ali i da prekine pres konferenciju predsjednika skupštine, koji je u tom momentu odgovarao na naše pitanje.

Lazić: O kakvim problemima pričaš danas u GU o kakvim unutar koalicije? Otkud ti to, jesam ti ja to rekao? Ilić: Čuo sam galamu. Lazić: Na osnovu čega si zaključio da postoje problemii da Draško nema moju podršku? Ilić: Nema. Kakvu podršku vidjeli smo danas da je nema.  

Interesantno je da je Lazić, prije spuštanja lopte,  u skupštinskim klupama Stanivukoviću  poručio i da njegovu podršku, nakon što je dobio informacije o mobingu, neće imati. Na gradonačelnikovu konstataciju da je sve samo još jedna laž, odbornik pokreta Banjaluka zove je rekao da ima dokaze. Dokazima treba da se bave nadležni organi, rekao je, prije nego što je prekinut, Mladen Ilić.

"Ako tu zaista postoji stvar mobinga i svega onoga što se stavlja na teret, mislim da će to biti predmet razgovora i rekacija drugih organa koji u ovom slučaju nisu Gradska uprava", kaže predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

Optužbi je na račun PDP i ponašanja tokom kampanje za izbore u mjesnim zajednicama, na sjednici, bilo još. SNSDov šef kluba Dragoslav Topić kaže da je PDP, na izborima za Savjet mjesnih zajednica, koristio službeni automobil Akvane za stranačke potrebe.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм