Dvorana Arena Centar

Poznati bukirali Banjaluku: Šako i Aca Lukas mamac za najbolju novogodišnju žurku

  • Izvor: Agencije
  • 29.12.2021.14:53

Najglamurozniji doček Nove godine u Banjaluci najavljen je u Dvorani Arena Centar gdje se popunjavaju posljednja slobodna mjesta.

Kako su objavili organizatori na svom sajtu, ostalo je još samo 100 slobodnih mjesta od 1.200 koliki je kapacitet ovog prostora. Poseban mamac predstavlja potpuna transformacija dvorane u spoj ekskluzivnog kluba i restorana.

Zato i ne čudi da su mnoge ličnosti iz javnog života, kako otkrivaju, od glumaca do poznatih fudbalera baš kod njih odlučili da proslave ulazak u 2022. godinu.

Za ludu osmočasovnu novogodišnju žurku zaduženi su Šako Polumenta i poznati beogradski i novosadski muzičari Savo Vuković i Milan Rakić sa svojim bendovima.

U istom ritmu u Dvorani Centar nastaviće se i 1. januara za reprizu Nove godine. U atraktivnom ambijentu goste će zabavljati Aca Lukas & Folk House Band i majstor zabave Sava Vuković.

Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da je osigurano najsavremenije ozvučenje, rasvjeta i ambijent dostojan najvećih internacionalnih žurki.

Nije ni čudo što je, nakon uvođenja rigoroznijih epidemioloških mjera u Crnoj Gori, baš Banjaluka postala najbolji adut za najveću zabavu u regionu.

(blportal.com)