Мултимедијална сала у кругу Чајавеца

Представа "Спонзоруша" одушевила публику

  • Извор: АТВ
  • 06.04.2024. 11:42

Комедија "Спонзоруша", аутора Вање Булића, одиграна је синоћ у у Мултимедијалној сали у кругу Чајавеца у Бањалуци, уз фантастичну глумачку поставу.

Из Градског одбора СНСД-а Бањалука су захвалили на великом одзиву и подршци културним догађајима.

Предсједник ГрО СНСД-а Бањалука Владо Ђајић срдачно је поздравио присутне у препуној сали те још једном изразио захвалност за велику подршку

„И вечерас је наша Мултимедијална сала у кругу Чајавеца била препуна. У нашој и вашој кући је одиграна спектакуларна  представа 'Спонзоруша'. Сви присутни су уживали у урнебесној брачној комедији Вање Булића, уз сјајну глумачку поставу. Хвала свима који су дошли и увеличали овај догађај!“, саопштено је из ГрО СНСД Бањалука.

 "Спонзоруша" је урнебесна брачна комедија Вање Булића, у којој глуме Игор Дамњановић, Јанко Цекић, Лепомир Ивковић, Исидора Грађанин и Оливера Бацић.

Вечерас ће у Мултимедијалној сали у кругу Чајавеца бити одиграна представа "Весели маторци'' са феноменалним глумцима  Београдског позоришта. 

Представа почиње у 19.30 часова. Улаз је бесплатан, а резервација мјеста је на телефон 05132343, наводе из СНСД-а Бањалука.

Дани београдског позоришта у Мултимедијалној сали у кругу Чајавеца започели су у четвртак с Наташом Аксентијевић и Пеђом Дамјановићем у комедији "Како и зашто убити мужа". 

Пратите нас и путем Вибера