Igor Radojičić

Proljeće u Banjaluci“ kao novi gradski brend

  • 26.03.2019. 13:30

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić razgovarao je danas sa predstavnicima više od 90 organizacija, koje će prirediti događaje u okviru predstojeće manifestacije „Proljeće u Banjaluci“.

U obraćanju organizatorima, Radojičić je ukazao da je organizacioni odbor ove manifestacije nedavno usvojio listu projekata koji su uvršteni u program „Proljeća u Banjaluci“, u ambiciji da ovaj događaj postane jedan od prepoznatljivih turističkih proizvoda našeg grada.

"Objedinjavanjem gotovo svih kulturnih, sportskih i turističkih događaja u program „Proljeća u Banjaluci“ želimo da se naš grad regionalno promoviše i privlači posjetioce iz cijelog regiona ", rekao je Radojičić.

Program „Proljeća u Banjaluci“ obuhvata više od 90 raznih događaja, od prepoznatljivih sportskih okupljanja, poput dva polumaratona, brojnih koncerata poznatih muzičkih zvijezda pa sve do novih, turističkih manifestacija, poput „Ćevap festa“.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.