ATV

Virus korona

Radojičić: Nema novih registrovanih slučajeva u Banjaluci

 • 11.03.2020. 11:14

Nema novih registrovanih slučajeva u Banjaluci, epidemiološka slika nepromijenjena - kaže Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Sve škole obustavile rad, pratiće se mjere javnih okupljanja, svima su dali jasnu naredbu da nema koncerata, izložbi i sličnih okupljanja.

Najvjerovatnije se pomjera i naredna sjednica skupštine grada, zaključeno je nakon sastanka sa predsjednikom Skupštine grada, Zoranom Talićem.

Podsjeća da će mjera biti besmislena ako se učenici iz škole presele u kafane i na sportska igrališta.

Rektor Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin je rekao da je nastava na fakultetima trenutno prekinuta, ali da će sve biti nadoknađeno u skladu sa trajanjem epidemiološke situacije. Ispitni rokovi će biti takođe pomjereni.

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program