Naredne sedmice nastavak radova

Rekonstrukcija puta od "Lesnine" do "Centruma" u završnoj fazi

 • 23.01.2021.09:44

Naredne sedmice, u zavisnosti od vremenskih uslova, rekonstrukcija saobraćajnice u Ulici Ivana Gorana Kovačića, na potezu od "Centruma" do "Lesnine", ući će u završnu fazu.

Naime, izvodiće se radovi na dijelu od skretanja za Tržni centar "Tropik" do uklapanja na kružnu raskrsnicu kod "Centruma", nakon čega će uslijediti polaganje završnog sloja asfalta i postavljanje saobraćajne signalizacije i opreme, te će kompletna saobraćajnica biti puštena u saobraćaj.

"Preduzeće "Niskogradnja", koje izvodi radove, najavilo je da bi naredne sedmice nastavili sa izgradnjom puta zbog čega će privremeno biti obustavljen saobraćaj u ovoj ulici", kažu u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

S obzirom na to da su za početak naredne sedmice najavljene snježne padavine, radovi bi trebali početi od srijede ako to vremenske prilike dozvole, a o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

"Izvođač radova je najavio da će biti potrebno sedam dana da se završe radovi, te će za to vrijeme biti obustavljen saobraćaj, zbog čega apelujemo na vozače da imaju razumijevanje i koriste druge alternativne pravce", ističu u Odjeljenju.

Podsjećamo, riječ je o zajedničkom projektu Grada i preduzeća "Putevi Republike Srpske", vrijednom dva miliona KM, a do sada je izgrađena prva dionica od "Lesnine" pa do motela "Golden kard", gdje je već postavljen prvi sloj asfalta.

Sada se radovi nastavljaju do kružnog toka kod "Centruma" te će biti urađen i završni sloj asfalta na kompletnoj dionici.

Ovom ulicom konačno se povezuju istočni i zapadni tranzit, od "Centruma" pa sve do novog mosta u Obilićevu.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.