Кандидат СНСД-а за градоначелника

Шобот за АТВ: Препознати суштинске пројекте и оно што је потребно Бањалуци

  • Извор: АТВ
  • 12.04.2024. 20:55

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот, рекао је гостујући у АТВ-овој Теми дана да је потребно препознати суштинске пројекте, проблеме и оно што је потребно граду, те одмах кренути у рјешавање истих.

- Ја сам цијели живот посветио медицини, да лијечим и помажем људима. А онда сам ушао у политичке воде. И у политици, ако дате максимум, можете помоћи људима и остварити добар резултат. Јесте одмицање од струке, али, исто тако ту су многе могућности и изазови - рекао је Шобот.

Подршка која свакодневно долази на његову адресу, за Шоботу је додатни вјетар у леђа.

- За неког ко улази у политику, као ванстраначки кандидат, имао сам одређене дилеме. Међутим, када сам промовисан за кандидата СНСД-а, видио сам колику подршку имам. Стижу честитке из свих одбора и руководства странке, и то ми много значи. Реакције на терену су одличне, реакције мојих пријатеља су одличне, све то ми је дало снагу да од овога не смијем одустати. Све дилеме које сам имао, нестале су - истакао је Шобот.

СНСД је, каже Шобот, партија која препознаје струку, резултате и младост.

- Оно што је мене опредијелило да уђем у ову причу јесте ширина СНСД-а као највеће партије у Српској, која је одлучила да да подршку ванстраначком кандидату. То је једна врло јасна и врло снажна порука да кроз свој рад се можете наметнути и препознати, ако сте довољно квалитетни и ако сте себе посветили струци. СНСД није затворена партија, она препознаје и струку и резултате и младост - навео је Шобот.

Препознати проблеме, кључ је свега.

- Планови су да оно што сам научио да радим, пренесем у политику. Планови су да Бањалучанима понудимо позитивну кампању и рјешења, да будемо са људима и да видимо, све оно што није урађено, да препознамо, и тиме се бавимо. Трудићу се да избјегнем популизам, да препознам суштинске пројекте и шта је потребно граду, те да радимо на тим пројектима - нагласио је Шобот.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: