Banjaluka

SP će imati predstavnike u polovini banjalučkih mjesnih zajednica

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2022. 15:40

Socijalistička partija u Banjaluci ostvarila je odličan rezultat na jučerašnjim izborima za Savjete mjesnih zajednica i još jednom smo dokazali da smo ozbiljan partner u koaliciji, izjavio je predsjednik Gradskog odbora SP u Banjaluci Velibor Stanić.

"Jučerašnji rezultat je pokazatelj sinhronizovanog rada. Naši sugrađani su podržali ozbiljnu politiku, politiku razvoja i napretka i hvala im na tome. Socijalistička partija će imati predstavnike u polovini mjesnih banjalučkih mjesnih zajednica, što je respektabilan rezultat", istakao je Stanić.

"Još jednom smo dokazali da su odnosi u koaliciji na zavidnom nivou i da dijelimo zajedničke stavove i principe. To bi trebalo da bude i više nego dobar pokazatelj u kojem smjeru idemo i kakvi rezultati nas očekuju nakon ovogodišnjih opštih izbora", zaključio je Stanić.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм