Sukob na Tviteru

Stanivuković nagovarao Obradovića da pređe na njegovu stranu, a sada ga pljuje

  • 17.01.2021. 22:51

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ogorčeno je reagovao na vijest da je Borivoj Obradović iz redova DNS-a prešao u SNSD, naročito zbog toga što je kako Obradović navodi, odbio njegovu ponudu o saradnji prije izbora, kada ga je pozivao u svoju vilu.

"Bilo mi je tužno ovih dana gledati mladog čovjeka, a gradonačelnika kako je zaboravio na obećanja i odmah kabinet napunio svojim sekretaricama. Tužno je i što se usuđuje mene prozivati i dijeliti lekcije, a nije baš tako mislio kad me je pozivao u svoju vilu prije izbora", napisao je Obradović na Tviteru.

Poručio mu je i da je izabrao da ne farba narod populističkim pričama i da mu nije do slikanja sa njim i poziranja ispred grtalice.

"Laži se brzo otkriju, a ja znam da ideale koji će donijeti dobro našim građanima neću tako perfidno da prodajem", kaže Obradović.

Stanivuković je na tviteru napisao da mu je žao gledati mladog čovjeka koji prodaje sebe i svoju političku karijeru, na šta je dobio žestok odgovor.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.