Бањалука

Медицинарима отежаван посао афером "кисеоник"; Станивуковић: Чврсто стојим иза својих ријечи

  • Извор: АТВ
  • 19.10.2023. 20:27

На бањалучком Тргу Kрајине данас су се окупили медицински радници и пацијенти, из времена пандемије вируса корона.

Осуђују, кажу поступке Драшка Станивуковића који је у јеку борбе против ове болести, због јефтиних политичких поена пласирао лаж да је кисеоник којим су лијечени пацијенти на Универзитетско-клиничком центру Републике Српске, неисправан.

Ово није политички скуп, ово је бунт пацијента, њихових породица и здравствених радника, рекао је Владо Ђајић директор УKЦ Републике Српске и захвалио се запосленим на Kлиничком центру што су, како каже, упркос свим пријетњама савјесно радили и лијечили пацијенте.

Да није било лако радити под оптужбом да кисеоник није исправан потврдила је и начелница Ургентног центра Славица Зељковић.

Не обазире се на то градоначелник Драшко Станивуковић. Каже остаје при својим ранијим тврдњама.

''Чврсто стојим иза сваке ријечи које сам рекао. Ово није први случај, нажалост, да не будем песмистичан, ово неће бити посљедњи случај у ком ће судови амнестирати одговорне и у ком ће суд рећи апсолутно оно што је мимо истине. На крају нас изненади када суд уради праву ствар, и тужилаштво и сви други органи који треба да раде“, рекао је Станивуковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.