Gradonačelnik Banjaluke

Stanivuković poskupljenje gradskog prevoza gura pod tepih novim performansom

  • Извор: АТВ
  • 05.08.2022. 16:16

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković održao je još jedan u nizu performansa, pa se tako danas dovezao pred komitet SNSD-a u autobusu na kojem su se nalazile fotografije članova SNSD-a Srđana Amidžića, Zorana Popovića i Vlade Đajića i natpis "Ko to tamo krade".

Da je gradonačelniku bitnije da priredi još jednu predstavu, a ne da da nađe konkretno rješenje vidjelo se danas kad je opet napadao i etiketirao članove SNSD-a.

A koliko ne mari za potrebe građana, pokazuje i činjenica da je u svoje lične svrhe angažovao autobus, dok građani zbog njegovih nepromišljenih odluka od prvog avgusta kartu gradskog prevoza plaćaju dvije marke i 30 pfeninga.

Kako kaže za svaki problem koji imaju u gradu krivi su mu Srđan Amidžić i Vlado Đajić.

Ono što zaboravlja da je upravo SNSD pokušao da spriječi da gradski prevoz bude najskuplji u regionu, te da su svi ostali glasali da građanima dodatno opterete kućni budžet. 

Njega je pred zgradom komiteta dočekao portparol SNSD-a Radovan Kovačević koji je pokušao da razgovara sa njim i pita za razlog ovakvog ponašanja, međutim bezuspješno.

"Došli smo ovde kako bi ove osobe odvezli na pravo mjesto, gdje pripadaju. Oni uništavaju naš grad, oni opstruišu svaku našu odluku", dramio je Stanivuković.

Na njegovu konstataciju nadovezao se Kovačević koji navodi da gradonačelnik ne mari za građane, već samo traži načine kako da zavede jeftine političke poene.

"Mi smo ih fino dočekali, pokušali razgovarati, a šta oni rade, sviraju nam, ometaju nas. Nekulturni su. Stanivuković za svoje neuspjehe sve krivi osim sebe. Obećavao je besplatan javni prevoz, a evo šta smo dočekali da je on najskuplji", rekao je Kovačević.

Tokom Kovačevićeve izjave, Stanivuković je negodovao i tražio od vozača autobusa da mu svira i prekida ga u njegovom izlaganju, navodeći da on nema pravo da govori.

Da gradonačelnik ne mari šta drugi misle, pokazala je i situacija kada je jedan od građana prišao prilikom njegovog izlaganja i pokušao da ukaže na probleme sa rupama na ulicama i nedostatkom vode, gdje mu je Draško odgovorio da nije vrijeme za takve stvari da je njegovo izlaganje preče.

Dok Stanivuković upire prst u prethodnu administraciju i krivi ih za sve probleme koji su u gradu, ne shvata da je zapravo on sa svojim odlukama doveo do poskupljenja gradskog prevoza kao i niza drugih problema.



  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок