Banjaluka

Stanivukoviću propao protest - Ucjenjivao radnike, pa okupljene uveo u Gradsku upravu

  • Извор: АТВ
  • 27.06.2023. 13:27

Spektakularno najavljivani protest Draška Stanivukovića ispred Gradske uprave, nije prošao kako onako kako je gradonačelnik zamislio.

Od 190 radnika Gradske uprave koje je on zaposlio tokom svog mandata, 60 radnika Vodovoda i 30 radnika Akvane, na protestu se pojavila tek nekolicina.

Takođe, pojavile su se i viber prepiske, na kojima se jasno vidi kako se radnici u Gradskoj upravi bukvalno tjeraju na protestu, uz prijetnju naravno, da će ostati bez posla.


Stanivuković je tokom obraćanja najavio da neće biti plata za odbornike, predsjednika Skupštine, te da će njegov kabinet biti izmješten i da će služiti za građane, nakon čega je uveo okupljenje u Gradsku upravu.

Podsjećamo, nakon informacije da potpisinici Odjeljenja unutar Gradske uprave Banja Luka vrše pritisak na zaposlene koji po naredbi Draška Stanivukovića moraju prisustvovati najavljenom protestu, oglasili su se iz Sindikalne organizacije Gradske uprave Banjaluka.

U objavi je zaposlenima pružena podrška te navedeno da svoj posao obavljaju korektno i da ne dozvole da ih bilo ko koristi u ostvarivanju svojih političkih ciljeva, misleći na gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Пратите нас и путем Вибера