Sjednica Grada

Topić: Gradska uprava ne želi da pokaže pravu istinu i plaćanju koncerta Nine Badrić

  • Извор: АТВ
  • 03.03.2022. 10:22

Počelo zasjedanje 11. Skupštine grada Banjaluka na kojoj će se odlučivati o 67. tačaka dnevnog reda.

Izlaganje je počeo odbornik Saša Lazić koji je ukazao na potrebu zapošljavanje djece poginulih boraca.

Takođe, osvrnuo se i na sigurnost dijela ulice od Lesnine do hotela Krajina, za šta tvrdi da nije sigurna za djecu.

Iz Gradske uprave kažu da kada je u pitanju zapošljavanje djece poginulih boraca, jedino što oni mogu da urade je da daju preporuku, te da je sve ostalo van njihove nadležnosti.

Za problem ulice navode da  je i njima podnesena incijativa, te da to neće biti sporno. 

Na aktuelnom času riječ je tražio i odbornik Dragoslav Topic koji je želio da zna koliko novca je potrošeno za novogodišnje koncerte te koliko će građane koštati predstojeći osmomartovski koncert Nine Badrić, tvrdeći da gradska uprava ne želi da pokaže pravu istinu, te da je moguće da su novac za to dobili od sumnjivih organizacija.

Osim toga, ukazao je na određene nepravilnosti prilikom gradnje vrtića u Kuljanima navodeći kako firma koja radila na izgradnji nije kompetentna za to.

Na aktuelnom času odbornici Borivoj Obradović i Neven Stanić ukazali su i na problem sa imenovanjem načelnika odjeljenja u gradske uprave, navodeći kako se ne zna ko gdje radi, pa je samim tim nastao problem u komunikaciji i traženju bilo kakvih informacija.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.