Moto Fest 2022

Trodnevna zabava na banjalučkoj tvrđavi Kastel za ljubitelje dvotočkaša

  • Извор: АТВ
  • 28.03.2022. 11:50

Ovogodišnje peto izdanje „Moto Festa, Banjaluka 2022“, po prvi put na banjalučkoj tvrđavi Kastel biće održano u trajanju od 3 dana. Datumi 27/28/29 maj rezervisani su za brojne sadržaje i odličan program koji će i ove godine u Banjaluku privući sve ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije, ali i šire.

Organizator događaja Moto klub Stršljen ističe da se i ovoga puta Moto Fest, Banjaluka realizuje se sa  ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, te unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj. 

Svi posjetioci biće u prilici da uživaju u raznovrsnim sadržajima dnevnog i večernjeg programa koji će se realizovati na dobro poznatoj lokaciji – tvrđava Kastel, a koji će obuhvatiti: „moto market“ koji će osim izložbenog biti i prodajnog karaktera, gdje će se sa svojom ponudom naći različiti moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, bajkerske igre, humanitarna tombola, te moto defile koji je već sada postao jedan od najprepoznatljivijih sadržaja na Moto Festu, Banjaluka sa kojeg u svijet odlaze najljepše fotografije iz našeg grada. Biće tu i nekih noviteta, kao što je panoramska vožnja za bajkere koji žele da upoznaju Banjaluku i okolinu. 

Ono što najviše raduje ne samo bajkere već i ljubitelje dobrog zvuka, svakako je muzički program, koji će ove godine okupiti fantastične bendove i izvođače, koji će se tokom tri dana pobrinuti za sjajnu atmosferu. Na Moto Festu, Banjaluka 2022 nastupaju: Hladno pivo, Goblini, Brkovi, Ritam nereda, Orthodox Celts, Psihomodo Pop, Atheist Rap, Sunshine i Mortal Kombat

Cijena dnevne ulaznice za muzički program je 15,00 KM, a početak prodaje i prodajna mjesta biće uskoro objavljeni na zvaničnim stranicama događaja. Kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan. 

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg Moto Festa, Banjaluka 2022 dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм