Владо Ђајић

Тужба Станивуковића подсјећа на ону о наводно неисправном кисеонику

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2024. 15:54

Генерални директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске проф. др Владо Ђајић одговорио је градоначелнику Драшку Станивуковићу који је данас против њега поднио кривичну пријаву.

Ђајић је казао како га поменута пријава подсјећа на ону о наводно неисправном кисеонику који се користи на УKЦ-у Српске, како је тада тврдио Станивуковић, а чиме је градоначелник загорчао живот тек рођеним бебама, њиховим родитељима као и члановима породица, али и свим здравственим радницима.

- Тужба Драшка Станивуковића против мене подсјетила ме је на његову прву тужбу која се односила на коришћење наводно неисправног кисеоника у Универзитетском клиничком центру Републике Српске. Том тужбом загорчао је живот тек рођеним бебама, њиховим родитељима, члановима породица и здравственим радницима. Знамо и да је тужба одбачена - истакао је Ђајић, те додао:

- Много је лажи изречено о мени, али никада никога нисам тужио. Јавна сам личност, мушкарац, спреман да то истрпим. Данашњом тужбом само је хтио да скрене пажњу са веома озбиљне тужбе господина Љубе Нинковића против њега, гдје је добио кривичну пријаву за проневјеру више милиона градског новца и ненамјенско трошење. Свјестан да ће за то морати да одговара, жели да скрене пажњу на моје наводно оговарање и приче рекла, казала. Што се тиче његове најаве о донацији тоалет папира Клиничком центру, позивам све да размисле зашто се баш он сјетио тоалет папира - навео је Ђајић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.