Iza sjeverne tribine Gradskog stadiona

U Banjaluci održan "Sportski dan"

  • Извор: АТВ
  • 28.09.2022. 17:34

U Banjaluci je danas iza sjeverne tribine Gradskog stadiona održan "Sportski dan".

Ova manifestacija, organizovana od strane Fudbalskog saveza Republike Srpske, okupila je veliki broj djece koji je imao priliku da se takmiči u fudbalu, atletici ali i savladanju prepreka na poligonima.

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Srpske kazao je da će ovaj događaj prerasti u tradiciju, te je dodao da je pomoć srpskog člana Predsjedništva BiH u radu Saveza, od velikog značaja.

"Čast mi je i zadovoljstvo što smo organizovali Sporski dan u Banjaluci. Nadam da će ova manifestacija prerasti u tradiciju. Hvala svima koji su učestvovali i koji su pomogli u organizaciji ovako divnog dana. Hvala u ime Fudbalskog saveza Republike Srpske Miloradu Dodiku koji je pomogao rad Saveza. Bez te pomoći, ovaj sportski kompleks ne bi izgledao ovako, da se na njemu mogu igrati evropske utakmice“, kazao je Vico Zeljković.

Prisutnima se obratio i Milorad Dodik.

On je poručio da su djece budućnost ove zemlje te da podrška sportskim društvima neće izostati.

"Radujem se ovom stadionu, ovoj atletskoj stazi, kao i terenu, ali najviše se radujem ovoj djeci, ta vesela graja je nešto najbolje što čovjek može da čuje. Želim Banjaluku koja će biti šampion u mnogim sportovima kao što je nekad bila u rukometu, fudbalu, boksu i drugim. Želim da kažem vama u Borcu, na vama je da igrate dobro, a mi ćemo vas podržati u svemu što treba. Imaćete sve na raspolaganju. Imam povjerenje u ovu ekipu, rukovodstvo. Borac zaslužuje još mnoga dostignuća“, rekao je Dodik.

Prilikom ulaska na pomoćni teren FK Borac, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, dočekala je rijeka djece koji su izrazili želju za fotografisanjem i upoznavanjem.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина