Станивуковићев колега ради

У кругу "Топлане" ниче аутопраоница без икакве дозволе

  • Извор: АТВ
  • 31.10.2023. 07:13

Шта ће приватна аутопраоница у кругу било ког предузећа? Коме је та суманута идеја уопште пала на памет а још је гори онај који је то дозволио.

Овако Бањалучани коментаришу дозволу Драшка Станивуковића да, како многи тврде, свом добром другу који је недавно прешао у ПДП, дозволи да покрене приватни бизнис у кругу Топлане. 

Тамо гдје се већ гради аутопраница су и складишта мазута, високонапонска постројења и градски цјевовод. И опет двоструки аршини и стандарди, подсјећа одборник Бојан Пећанац.

"Прије три године та иста градска администрација је забранила рад аутопраоници с разлогом, зато што нису имали употребну дозволу. Слична је ситуација и сада, само што је овога пута, дата сагласност од стране градске администрације“, рекао је одборник СНСД-а у Скуштини града Бањалука Бојан Пећанац. 

А Станивуковићеви страначки послушници док је он, наводно, у Италији на одмору, покушавају да га одбране. Градски менаџер каже да је Топлана допустила изградњу аутопраонице. А није јер Управни одбор тог предузећа није дао сагласност. Упозорили су на кршење закона о заштити од пожара и грађењу као и прописа којима се регулише обављање дјелатности. Али, за градског менаџера то не важи. 

"Мени је познато да то предузеће има одговарајући облигациони однос са Топланом ад и да се на основу тога евентуално врши прилагођавање и улазак у те просторије, али нипошто то није могуће без уговора и сагласности и мислим да то није случај, мислим да информације којим располажете нису баш онакве какве су у реалности“, каже градски менаџер Бојан Кресојевић. 

Није први пут да обмањују јавност на овакав начин тврдећи да су само они у праву. Показује се то и на примјеру кружног тока код Кастела за који су тврдили да имају све дозволе па су након инспекцијске контроле морали зауставити радове јер, гле чуда, дозволу нису имали. 

Можда градском менаџеру и његовом шефу не би било лоше да некад прочитају и коментаре испод текстова о њиховим, такозваним, развојним плановима о модерној Бањалуци. Видјели би онда велико разочарење чак и њихових гласача и бројне поруке које нису баш пристојне да би се јавно преносиле.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм