Izgradnja infrastrukture

U Rekavicama otvoren vodovod, puštena rasvjeta i asfaltiran put

  • 05.10.2018. 18:10

U banjalučkoj Mjesnoj zajednici Rekavice jedan danas je otvoren vodovod, dužine dva kilometra, te puštena javna rasvjeta i asfaltiran put, dužine oko 400 metara.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je na području Rekavica ove godine bilo nekoliko poslova samo u oblasti vodosnabdijevanja, te da su planirana tri vodovoda, a da su dva realizovana. 

"Jedan je na područjuu Rekavice-Blagojevići, drugi Rekavice-Sokolovac, a treći, gdje će biti ponovljen tender, je Rekavice-Banjice", rekao je Radojičić. 

Pored toga, dodao je on, na ovom području je rađeno na lokalnim putnim pravcima te rasvjeti tako što je lokalno stanovništvo istaklo svoje prioritete i grad Banjaluka je sa partnerima rješavao najbitnija pitanja u vezi sa infrastrukturom. 

Poslanik u Predstavnickom domu PS BiH Nikola Špirić rekao je da je srećan što je dio tima koji je pomogao da se u Rekavicama obezbijedi javna rasvjeta u dužini od četiri kilometra. 

"Ljudi su presrećni i treba ih zadržati na ovim prostorima, a ne da odlaze u gradove. Ovdje mogu da žive zadovoljno, samo im treba obezbijediti infrastrukturu koju grad ima, a zahvalan sam gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojićiću i njegovim saradnicima što to i čine", rekao je Špirić.


 

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

    ''Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.