Najavljene prijave

Uginuo pas koji je teško povrijeđen u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 14.04.2023. 07:39

Pas koji je teško povrijeđen u Banjaluci nije izdržao i uginuo je juče.

Njega je sa teškim povredama na tijelu i polomljenom vilicom operisao doktor Bojan Lukač, ali pas nije izdržao.

Udruženje građana Kerber Banja Luka saopštili su da će podnijeti krivičnu prijavu tužilaštvi i da neće odustati dok se odgovorni ne otkrije i kazni.

Dežurni tužilac banjalučkog Tužilaštva izjasnio se da nema krivičnog djela u slučaju fotografija i snimaka koji su objavljeni gdje se vidi teško povrijeđeni pas, potvrđeno je za ATV.

Kakva je kazna za zlostavljanje životinja?

Kakva je kazna za zlostavljanje životinja?

Banjalučkoj policiji je prijavljen slučaj, a tužilac se na osnovu Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja izjasnio da u konkretnom slučaju nema elemenata krivičnog djela, rečeno je u PU Banjaluka za ATV.

Obaviješteni su i radnici Komunalne policije Grada Banjaluka koji rade na preduzimanju mjera i radnji iz njihove nadležnosti.

"Nadležnoj policijskoj stanici dana 12.04.2023. godine predsjednik Udruženja građana iz Banjaluke, prijavio je da je nepoznato lice u ulici Ada bb, Grad Banjaluka napalo psa, koji je naknadno zbrinut i operisan, te da je do navedenog saznanja (informacija i fotografija povrijeđenog psa) došao na društvenoj mreži Fejsbuk", poručuju iz PU Banjaluka za ATV.

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.