Uskoro rekonstrukcija raskrsnice za Dragočaj i Ramiće

 • 30.03.2020.09:52

Dugogodišnji problem sa bezbjednosti raskrsnice na magistralnom putu prema Prijedoru, odvajanje za Dragočaj i Ramiće, trebalo bi u skorije vrijeme da bude riješen.

Kako je potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve, krajem prošle sedmice raspisan je tender za izbor izvođača radova za rekonstrukciju ove raskrsnice, a radovi bi trebali početi po okončanju ovog postupka.

"S obzirom na to da je riječ o raskrsnici koja se nalazi na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor, ovo je još jedan zajednički projekat sa preduzećem "Putevi RS", koje je kao investitor raspisalo tender, a Grad Banja Luka je obezbjedio tehničku dokumentaciju", ističu u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

U pitanju je veoma prometna raskrsnica na kojoj se godinama dešavaju saobraćajne nesreće, koje su u pojedinim slučajevima imale i smrtni ishod.

U njenoj blizini nalazi se pješački prelaz i autobusko stajalište, koji će prema predloženom rješenju – biti izmješteni, a biće urađena i nivelacija priključnih saobraćajnica na magistralni put.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.