Uz blagoslov Vladike Jefrema

"Vaskršnja akcija" darivanja krvi još sutra: Požurite u Zavod za transfuziju

  • Извор: АТВ
  • 20.04.2023. 15:24

Uz blagoslov Vladike Jefrema banjalučko Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi organizovalo "Vaskršnju akciju" darivanja krvi koja traje još sutra.

Udruženje poziva građane da daruju krv u JZU Zavodu za transfuzijsku medicinu Republike Srpke 21. aprila u periodu od 8 do 14 časova.

Nakon završetka aktivnosti dobrovoljnog davanja krvi i medijske promocije akcije i samog aktivizma dobrovoljnog davanja krvi za sve goste i učesnike u akciji darivanja krvi, organizovan je obrok zahvalnosti od 16 časova u hotelu Ortodox u Banjaluci, Ulica Uroša Drenovića broj 101.

Za sve učesnike koji dolaze van Banjaluke i regiona, obezbijeđeno je prenoćište dana 20. i 21.04.2023. godine.

Vladika Jefrem dao je blagoslov za korišćenje ovog naziva akcije koja pored humanog i vjerskog karaktera, značajno će promovisati Banjaluka i Republiku Srpsku.

POdršku za ovaj aktivizam i direktorno učešće u akciji dali su direktor UKC-a Vlado Đajić, direktor Transfuziološle službe Republike Srpske Gordana Guzijan, predsjednik SUDDKRS MIro Anđelić.

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)