Počela izgradnja vodovoda

Voda za 40 domaćinsta u Rekavicama

  • 08.06.2018. 16:07

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prisustvovao je danas početku izgradnje vodovoda Rekavice-Blagojevići kojim će biti omogućeno stabilno vodosnabdijevanje 40 domaćinstava iz zaseoka Lakići, Blagojevići i Račići, a za koji je iz budžeta grada obezbijeđeno oko 170 hiljada KM.

Radojičić je rekao da je predviđeno izvođenje osam krakova sekundarne vodovodne mreže da bi ovo područje dobilo stabilnije vodosnabdijevanje.

"Ove godine na cijelom području grada radićemo 17 novih vodovoda. Od toga za područje Manjače i Rekavica radićemo šest vodovoda", rekao je Radojičić.

Posao na izgradnji vodovoda Rekavice-Blagojevići dobilo je preduzeće Eko-euro tim iz Banjaluka, a radovi bi trebalo da budu okončani do septembra, saopšteno je iz Gradske uprave.

Predsjednik Savjeta MZ Rekavice dva Željka Blagojević istakla je da će novim vodovodom biti omogućeno stabilno vodosnabdijevanje 40 domaćinstava iz zaseoka Lakići, Blagojevići i Račići.

Odbornik DNS-a u Skupštini grada Banjaluka Boran Bosančić naglasio je da će ovaj vodovod značiti mnogo za stanovnike Rekavica, s obzirom na to da ova sela odavno imaju probleme sa vodosnabdijevanjem.

"Izgradnja ovog vodovoda, ali i ostalih koji su planirani za realizaciju u ovoj godini, konkretan su dokaz aktuelne politike gradske administracije, koja je, kao jedan od svojih prioriteta, izdvojila ravnomjeran razvoj gradskih i ruralnih područja", rekao je Bosančić.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.