Neracionalna potrošnja

"Vodovod " Banjaluka: Velika potrošnja vode, od večeras redukcije

  • Извор: АТВ
  • 11.07.2023. 19:45

Banjalučki "Vodovod" saopštio je da je ovih dana velika potrošnja vode i da postoje problemi u vodosnabdijevanju, te su prinuđeni da uvedu redukcije.

"Večeras u 22.00 časa zatvaramo cjevovode prema Krminama i Aginom Selu, da preusmjerimo određenu količinu vode prema Ljubačevu, Javoranima i Memićima. Redukcija će trajati do sutra u 12.00 časova", saopšteno je iz "Vodovoda".

Iz preduzeća su apelovali i na stanovnike sjevernog dijela grada Banjaluka koji je i prethodnih godina imao problema sa nestašicom vode.

Navode da je potrošnju potrebno redukovati i kada je riječ o rezervoaru Tunjice.

Kafanama neograničeno radno vrijeme

Kafanama neograničeno radno vrijeme

“Rezervoari Tunjice, ukoliko se hitno ne počne s racionalnom potrošnjom, mogu izdržati do sutra”, poručili su iz "Vodovoda",

Iz "Vodovoda" apeluju da građani vodu troše savjesno i racionalno, za osnovne potrebe, a nikako za zalivanje bašta, zelenih površina, punjenje bazena i slično.

"Na taj način biće omogućeno svim potrošačima da imaju dovoljno vode za piće, kao i očuvanje sistema vodosnabdijevanja", dodaju u saopštenju. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином