Rekordna dostava

ZAPP - nova dostava u Banjaluci od 16. aprila

  • Извор: АТВ
  • 15.04.2022. 14:55

ZAPP - nova dostava u Banjaluci počinje sa radom 16. aprila, a svi koji instaliraju aplikaciju na svojim mobilnim telefonima i naruče omiljenu hranu uvjeriće se da će u rekordnom roku stići na njihova vrata.

Iza ove najbrže dostave koju će imati Banjalučani stoji grupa mladih i entuzijastičnih preduzetnika koji su se odlučili na odvažan korak, a to je da pokrenu kvalitetnu i brzu domaću dostavu, sa željom da postanu prvi izbor sugrađana kada je u pitanju dostava i naručivanje hrane i namirnica.

"Kao mlada ekipa iz Banjaluke u želji da našim sugrađanima pružimo brzu dostavu hrane i namirnica u vremenu kada oni to žele, pokrenuli smo kompaniju Zapp u Banjaluci. Zvanično počinjemo sa radom 16. 04. te od tog dana hranu i namirnice našim sugrađanima dostavljamo našim brendiranim vozilima i stalno zaposlenim radnicima. Iz višegodišnjeg iskustva u logistici garantujemo najbržu dostavu u gradu. Uvijek svježe i toplo nam je glavni moto. Pokrivamo dostavu na području cijelog grada i u ponudi imamo zaista veliki broj restorana", rekao je Bojan Grubač iz Zapp-a.

Koraci su jednostavni, preuzmite Zapp dostava aplikaciju u Google Play store ili App store, naručite hranu i zappovci vam je donose što prije.

Iz Zapp-a kažu da će širiti spektar usluga, a njihove korisnike čekaju velika iznenađenja, akcije, pokloni… 

Kada je u pitanju konkurencija, kažu da ne bježe od zdrave konkurencije i da im je važno da Banjalučani imaju kvalitetne usluge dostave.

Inače, Zapp počinje sa radom baš u vrijeme kada Banjaluka ostaje bez jedne od dostava- Cegera.

Naime, prema zvaničnim podacima, a koje su već objavili i mediji, Ceger d.o.o. Banjaluka zajedno sa poslovnim jedinicama prestaje sa radom krajem aprila, tačnije 30.4.2022.godine.

“Zbog posljedica izazvanih nelojalnom konkurencijom, usljed kojih je došlo do značajnog smanjenja poslovnih aktivnosti i obima posla, poslodavac je izvršio analizu prihoda i ocjenu finansijskih mogućnosti društva i utvrdio da nije u mogućnosti da servisira sve obaveze i da održi tekuću likvidnost”, navodi se u Odluci Cegera, a koji su objavili i mediji.

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина