Od 20. avgusta

Zimski red vožnje u javnom prevozu

  • 14.08.2018. 13:15

Od 20. avgusta na snagu stupa zimski red vožnje u javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika na području grada Banjaluke, što znači oko 15 odsto polazaka više u odnosu na ljetnji režim u kojem je bio nešto manji broj polazaka zbog školskog raspusta i sezone godišnjih odmora, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zimski red vožnje podrazumijeva ukupno oko 2.300 polazaka u oba smjera radnim danom, raspoređenih na 23 linije gradskog prevoza i 33 linije prigradskog prevoza”, precizirali su u nadležnom odjeljenju.

Inače, organizacija sistema javnog prevoza putnika na području Banje Luke funkcioniše sa dva režima održavanja reda vožnje, i to zimskim režimom koji je na snazi od kraja avgusta do kraja juna (tačni datumi se utvrđuju svake godine) i ljetnim režimom koji je prilagođen smanjenim prevoznim potrebama.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм