Сњежана Новаковић Бурсаћ

"Американци у БиХ погазили све своје принципе заступајући оно против чега су се борили у свијету"

  • Извор: СРНА
  • 24.11.2023. 19:07

Делегат Клуба Срба у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је да је БиХ земља преседана у којој су Американци погазили све своје принципе, заступајући оно против чега су се у цијелом свијету борили.

- Данас је амбасадор Мајкл Марфи успио чак да у својој изјави обори рекорд у рушењу и логике и принципа, па је земљу која је `и српска, и хрватска и муслиманска` претворио у `грађанску` - све за десетак секунди - истакла је Бурсаћева.

Занимљиво је да Американци само у БиХ промовишу комунистичке празнике, рекла је Бурсаћева за Срну, док истовремено урушавају њену уставност и демократско уређење.

- Исто тако, само у БиХ жмуре на утицај Техерана и промовишу проиранске снаге, док се у остатку свијета против њих боре - нагласила је она.

Бурсаћева је навела да амбасадор Марфи, иначе са својим излетима током којих се снима на различитим локацијама, све више личи на инфлуенсера и туристу, само што је очито да му се током снимања видео-клипова по Републици Српској прилично жури.

- Можда је стварно одлучио да крене Шмитовим стопама - навела је Бурсаћева. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм