У служби бошњачке политике

АТВ сазнаје: Међународна заједница и Хелез лажу да се Срби наоружавају уочи сједнице ГС УН

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2024. 18:51

Мeђународна заједница опет показује да је у служби бошњачке и то радикалне политике.

Најновија пропаганда из ове кухиње, како сазнаје АТВ из добро обавјештајних извора, јесте то да они тврде да се по Сокоцу, али и Хан Пијеску наоружавају Срби како би дошло до инцидената уочи сједнице Генералне скупштине УН-а. 

Због тога су припадници ЕУФОР-а присутни у ове двије општине. 

Истовремено, Еуфор се појавио и у Броду па се, за сада тајно, распитују о пунољетним становницима, броју, детаљима, а све је почело прошлог четвртка пред велики митинг „Српска те зове“. 

Kако сазнајемо, план је да се до 2. маја створи велика тензија и пласира што више лажних информација о наоружавању великог броја Срба спремних на сукобе. 

У јавност се већ пуштају опасне и лажне информације о разлозима одласка функционера Српске у Сребреницу 2. маја. 

Kако тврди наш извор, главни сарадник идеолога најновијих лажи међународне заједнице је Зукан Хелез, министар одбране у Савјету министара БиХ. Он има улогу да бомбастичним изјавама узнемирава јавност и пласира лажне информације о груписању Срба и којекаквим војним обукама.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм