Nakon razornih zemljotresa

Bh. Udruženje Pomozi. ba postavilo šatore u Siriji

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2023. 09:33

Članovi Udruženja Pomozi.ba iz BiH postavili su šatore za zemljotresom pogođene građane Sirije.

"Jutros startamo sa Sirijom. Postavili smo nekoliko šatora za ove napaćene ljude. Svjesni ste svi koliko je komplikovana cjelokupna situacija za ulazak u Siriju, ali dajemo naš maksimum da pomognemo, što se kaže 'kopamo i rukama i nogama' da isporučimo pomoć do ovih, prvo ratom izmučenih ljudi, a sada pogođenih i zemljotresom", navedeno je u objavi Udruženja na Fejsbuku.

Inače, ovo Udruženje je odmah nakon što su zemljotresi razorili Tursku i Siriju počelo sa prikupljanje pomoći.

Iz Udruženja je ranije saopšteno da su uplatili 100.000 KM humanitarnim organizacijama u Siriji koje su trenutno na licu mjesta i dijele prehrambene proizvode, obroke, šatore, deke, vreće za spavanje i dušeke ljudima koji su ostali bez domova i spavaju u šatorima ili na otvorenom.

(Foto: Facebook/Pomozi.ba)

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм