Poslanik SNSD-a u PD PS BiH

Bogdanić: Uklonjene sve nedoumice u pogledu održavanja lokalnih izbora

  • 27.07.2020. 16:01

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Dragan Bogdanić izjavio je danas da je Predstavnički dom usvajanjem izvještaja zajedničke komisija za usaglašavanje teksta Zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu otklonio sve nedoumice kada je u pitanju održavanje lokalnih izbora.

"Najbitnije je da je danas usvojen budžet i da je omogućeno funkcionisanje institucija. Svakako da se legitimno i legalno mogu, prema terminu koji je određen, održati lokalni izbori", rekao je Bogdanić.

On je podsjetio da je tokom sjednice zajedničke komisija za usaglašavanje teksta Zakona o budžetu zastupao stav da je neophodno da se proceduralne i neke druge mane koje su se provukle u usvajanju budžeta isprave.

Bogdanić ističe da se sada treba okrenuti privredi, jer će se usvajanjem budžeta olakšati i rad institucija.

On je ukazao da je neophodno u vremenu epidemije virusa korona naći načina da se pomogne privredi i prevazilaženju ekonomske krize.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм