Predsjednik Demosa

Čubrilović: Dogovor SNSD-a i "osmorke" treba dobiti podršku Parlamenta BiH

  • Извор: СРНА
  • 10.12.2022. 15:52

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je Srni da dogovor, postignut danas na sastanku delegacije SNSD-a sa predstavnicima "osmorke", treba dobiti podršku parlamenta BiH.

Čubrilović je rekao da je ohrabrujuća poruka koja je poslata sa sastanka u Banjaluci da projekti u BiH više neće biti blokirani, pogotovo kada je riječ o infrastrukturi i privredi koje su od životnog značaja za građane.

"Ako to bude ispoštovano kroz ovaj mandat za koji se priprema izbor nove Vlade Srpske, odnosno Savjeta ministara, to će samo po sebi biti dovoljno u odnosu na neke prethodne periode kada je to zaista bilo nemoguće i zabrinjavajuće", poručio je Čubrilović.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je na današnjem sastanku delegacije SNSD-a sa predstavnicima "osmorke" dogovoreno brzo formiranje vlasti na nivou BiH i da uspostave prvi put u BiH posebnu proceduru za brži prolazak razvojnih projekata.

Dodik je dodao da je dogovoreno da se iduće sedmice u okviru timova koje su precizirali održe sastanci kako bi se, kako kaže, uputili u rješavanje pitanja u vezi sa ekonomijom i za institucionalno kretanje, energetiku, infrastrukturu i sve ono što bude dio zajedničkog interesa.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!