ATV

Sramne optužbe

Cvijanović: Čak i KFOR mora da demantuje laži ostrašćenih albanskih lobista u Britaniji

 • Извор: СРНА
 • 05.07.2023. 11:15

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da ostrašćenost albanskih lobista po parlamentu Velike Britanije seže tako daleko da su u stanju da lažu do te mjere s namjerom da dalje destabilizuju situaciju na Zapadnom Balkanu da čak i KFOR mora da ih demantuje.

"Ako je u stanju da (Ališa Kerns) iznosi ovakve laži nakon sastanka sa (Denisom) Bećirovićem onda možemo zamisliti šta se sve valja iza pozornice i koliko su u stanju da mešetare. I onda kao treba da vjerujemo u nečije dobre namjere. Dakle, slagala je brutalno", istakla je Cvijanovićeva za Srnu.

Poslanik i predsjednik Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns juče je iznijela informaciju da se oružje iz Srbije švercuje kolima hitne pomoći i onda istovaruje u crkve, što je KFOR danas demantovao.

Sramna izjava britanskog poslanika: Optužila SPC da švercuje oružje

Sramna izjava britanskog poslanika: Optužila SPC da švercuje oružjeПратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

  Путописна авантура са нашим Робертом Дацешином._x000D_