Српски члан Предсједништва БиХ

Цвијановић: Медијска заједница има веома важну улогу у изградњи демократског и слободног друштва

  • Извор: АТВ
  • 02.05.2024. 15:52

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, упутила честитку новинарима и свим запосленим у медијима у Републици Српској и БиХ поводом 3.маја-Међународног дана слободе медија.

Цвијановић је истакла да медијска заједница истовремено има и велику одговорност у пласирању тачне, провјерене и правовремене информације, засноване на чињеницама и кредибилним изворима.

У остваривању тако важне друштвене функције, Цвијановић је навела да је задатак медијских радника да професионално обављају свој посао у најбољем интересу јавности и грађана, а друштва у цјелини да унапређује амбијент и ствара климу за њихов несметан рад и омогући што виши степен медијских слобода.

Додик: Српска као демократско друштво створила услове за рад свих медија

Додик: Српска као демократско друштво створила услове за рад свих медија

"Уз искрене честитке поводом Међународног дана слободе медија, желим вам бољи материјални, професионални и укупни друштвени положај и срдачно вас поздрављам", наводи се честитки српског члана Предсједништва БиХ.

Трећи мај у свијету обиљежава се као Дан слободе медија с циљем подизања свијести о значају слободе и независности медија.

Циљ обиљежавања јесте подизање свијести о важности медијских слобода и њених основних начела. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина