Српски члан Предсједништва БиХ

Цвијановић: Српски народ дао немјерљив допринос у сламању фашизма

  • Извор: АТВ
  • 08.05.2024. 16:50

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је у честитки грађанима Републике Српске и БиХ, поводом 9. маја - Дана побједе над фашизмом, да је слободарски српски народ, уз велику жртву и огромно страдање, дао немјерљив допринос у сламању зла фашизма и нацизма.

- Дан побједе над фашизмом, када је нацистичка Њемачка потписала капитулацију у Другом свјетском рату, обиљежавамо са поносом и исказујемо огромно поштовање према храбрим ослободиоцима и храбром народу који се дигао против зла које је пријетило цијелом човечанству - навела је Цвијановићева.

Она је истакла да је у неравноправној борби против те мрачне и убилачке идеологије двадесетог вијека, слободарски српски народ, уз велику жртву и огромно страдање, дао немјерљив допринос у сламању зла фашизма и нацизма.

- Његова жртва колективно нас обавезује да чувамо вриједности предака чије су тековине проистекле из антифашистичке борбе, његујемо сјећање на херојско вријеме и славну прошлост и још снажније чувамо и поштујемо мир и тешко стечену слободу - наводи се у честитки српског члана Предсједништва БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм