"Њихово лутање наноси велику штету БиХ"

Додик: Бећировић и Комшић залутали у институције

  • 08.03.2024. 15:55

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да су чланови Предсједништва БиХ Денис Бећировић и Жељко Комшић "само су залутали у институције и то њихово лутање наноси велику штету БиХ".

"Бећировића у његовим наклапањима може надмашити само Комшић. Нормалан човјек не може никако схватити шта ти људи хоће. Сједе у Предсједништву и поткопавају европски пут да би се некоме додворили", рекао је Додик.

Према његовим ријечима, Бећировићу народ да повјерење и очекује од њега да уради све да се иде напријед, а он то минира и прича о неком НАТО путу у вези с којим не постоји консензус, или се, као Комшић, труди да обезвриједи европски пут јер је јасно да нема никаквог НАТО пута.

"Комшића, највећег грађанина од свих грађана", ће, каже, пјесмом испратити сви, а иза њега ће остати насамарени грађани које је добио својом лажном причом.

"Никада ништа није направио за БиХ, осим што је отео мјесто које припада Хрватима и то је једино по чему је познат", навео је Додик на друштвеној мрежи "Икс".

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.